Съобщиха важна новина от градската управа на морската столица.Община Варна обявява

...
Съобщиха важна новина от градската управа на морската столица.Община Варна обявява
Коментари Харесай

Община Варна обяви конкурс за предоставяне на социални услуги в три специализирани центъра

Съобщиха важна новина от градската администрация на морската столица.

Община Варна афишира конкурс за даване на обществени услуги в три профилирани центъра. Това са „ Център за обществена рехабилитация и интеграция " с целева група деца с психологични разстройства, „ Център за обществена рехабилитация и интеграция " с целева група „ пълнолетни лица, претърпели принуждение и жертви на трафик " и Център „ Ранна намеса за попречване изоставянето на деца с увреждания " с целева група „ деца с увреждания ".

Крайният период за подаване на нужните документи е 17:30 часа на 03.06.2024 година, написа

Кандидатите би трябвало да предадат предложенията си в запечатан непрогледен плик, персонално в деловодството на Община Варна или по пощата с предложено писмо с противоположна квитанция.

Конкурсът за „ Център за обществена рехабилитация и интеграция "  ще се организира на 06.06.2024 година от 09:30 часа. Домът е с потенциал 20 места и дава обществените услуги „ Информиране и консултиране ", „ Застъпничество и ходатайство ", „ Общностна работа ", „ Терапия и рехабилитация ", „ Обучение за придобиване на умения ", „ Подкрепа за придобиване на трудови умения ".

Конкурсът за „ Център за обществена рехабилитация и интеграция " на лица, претърпели принуждение и жертвите на трафик, ще се организира на 06.06.2024 година от 10:00 часа. Той също е с потенциал 20 места, като обществените услуги са идентични като тези, които се дават на децата с психологични разстройства.

Конкурсът за даване на обществени услуги в центъра за „ Ранна намеса за попречване изоставянето на деца с увреждания "  ще се организира на 06.06.2024 година в 10:30 часа. Мястото е с потенциал 40 места и също дава обществените услуги „ Информиране и консултиране ", „ Застъпничество и ходатайство ", „ Общностна работа ", „ Терапия и рехабилитация ", „ Обучение за придобиване на умения ".

Подробна информация за осъществяване на състезанието и изискванията за присъединяване са оповестени на формалната интернет страница на Община Варна - https: www.varna.bg. За спомагателна информация: Миглена Димитрова - основен специалист „ Социални стратегии и планове ", Дирекция „ Социални действия " към Община Варна, тел. 052/820 537.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР